Tomaattinen chorizo pasta

Laita pasta kiehumaan runsaaseen veteen.

Kuullota valkosipuli ja hienonnettu sipuli oliiviöljyssä ja voissa paistinpannussa.

Lisää chorizo.

Vähennä lämpöä ja lisää kirsikkatomaatit.

Pari minuuttia ennen pastan kypsymistä lisää kastikkeeseen balsamico.

Mausta chilillä, mustalla pippurilla ja timjamilla tai rosmariinilla.

Jos kastike vaikuttaa kuivalta, lisää hissukseen muutama lusikallinen pastan keitinvettä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty14g20kcal0.7g3.9g0.1g0.5g
Chorizo makkara, annos 100g9g24kcal1g0.5g2.1g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)5.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g98kcal3.4g9.2g5g1g
Valittu annoskoko31g49kcal1.7g4.6g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g24kcal0.9g2.3g1.3g0.3g
Arvot/100g100g159kcal5.5g15g8.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422332