Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 13g4.9kcal0.1g0.9g0g0.3g
Peruna, keskikokoinen 60g2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Riisi, keitetty, suolaa 5.3g7.2kcal0.1g1.6g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g3.5g8.8kcal0.7g0g0.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.5g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g75kcal3.8g5.8g4g0.6g
Valittu annoskoko31g38kcal1.9g2.9g2g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1g1.5g1g0.2g
Arvot/100g100g123kcal6.2g9.5g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059