Liha-valkkarivuoka

Ruskista lihoja 250 asteessa vartin verran ja mausta aromisuolalla ja pippurilla.

Sekoita joukkoon pilkotut makkarat ja sipulit.

Kaada tomaattimurska päälle ja kypsennä 200 asteessa 15-30min.

Kippaa päälle perunat, suolaa ja valkosipulijauhetta väliin, ja kermat.

Jatka paistamista kunnes potut on kunnolla kypsiä eli noin tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss10g7.2kcal0.1g1.8g0g0g
Karjalanpaisti atria 700g9g15kcal1.7g0g0.8g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kevytkerma2.6g3.1kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvirasvasekoite, Rainbow, 7%2.6g2.2kcal0g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Balkan (Kokki (hk)), annos 20g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g60kcal4.2g4.4g2.8g0g
Valittu annoskoko31g30kcal2.1g2.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1.1g1.1g0.7g0g
Arvot/100g100g98kcal6.8g7.2g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=165920