Marinoidut sipulit

Pilko punasipulit ohuiksi renkaiksi.

Sekoita marinadin ainekset (vaalea balsamico on ehdoton!), lisää myös 1 tl suolaa ja maun mukaan mustapippuria.

Laita sipulit tiiviiseen rasiaan marinadin kanssa, ravistele.

Kääntele/ravistele rasiaa silloin tällöin - ovat valmiit n. vuorokaudessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g1.5g5.9kcal0g1.5g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g3.7g3.6kcal0g0.7g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g3g27kcal0g0g3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g85kcal0.6g6.6g6g0.8g
Valittu annoskoko31g43kcal0.3g3.3g3g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal0.2g1.7g1.5g0.2g
Arvot/100g100g139kcal1g10.7g9.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116234