Tonnikala-kasviskastike pastalle

Pilko sipulit, kesäkurpitsa sekä paprika ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää pilkotut tomaatit ja tonnikala.

Mausta suolalla, sitruunapippurilla, chilillä ja paprikajauheella oman maun mukaan.

Hauduta kastiketta miedolla lämmöllä kunnes vihannekset ovat 'al dente'.

Tarjoa keitetyn pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 5g10kcal1.4g0g0.4g0g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.3g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti 10g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g60kcal3g1.6g4.2g0.4g
Valittu annoskoko31g30kcal1.5g0.8g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal0.8g0.4g1.1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal4.9g2.6g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132358