Porkkana-inkiväärikeitto

1. kuullota kasvikset
2. lisää kanaliemi ja keitä kypsäksi.

3. Soseuta
4. lisää ruokakerma ja mausteet (suola ja pippuri), keitä hetken aikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.8g2.2kcal0g0.5g0g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1.6g2.5kcal0g0g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g20kcal0g2g1g0.4g
Valittu annoskoko31g10kcal0g1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0g3.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153944