Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g15g19kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g11g15kcal2.3g0g0.6g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g1.9g3.6kcal0.6g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g77kcal7.2g8g1.6g0.8g
Valittu annoskoko31g39kcal3.6g4g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1.8g2g0.4g0.2g
Arvot/100g100g126kcal11.7g13g2.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416