Kurret täytettynä

Kaksi kurrea halki ja koverretaan.

Broiskun jauhelihasta, muista täytteistä ja kurren sisälmyksestä (huom ei kaikkea koverrettua, vaan esim 1/2, muuten täytettä jää yli) mössöä.

Juustoa myös päälle ja uuniin, 200 astetta, 20 minsaa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 492 grammaa

Mappe88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Yrtti-tomaattimurska (Pirkka)6.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g6.3g7.5kcal1.2g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g39kcal3.6g1.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko31g20kcal1.8g0.9g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.9g0.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g64kcal5.9g2.9g2.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372417