Mustikka-suklaahillo makean himoon HY

Pane 350 grammaa mustikoita paksupohjaiseen kattilaan.

Lisää 1 rkl vettä, 1,5 rkl sitruunamehua ja 250 g hillosokeria.

Anna kiehua hiljalleen 7-8 min. Anna jäähtyä vähän.

Hakkaa suklaa karkeaksi muruksi ja sekoita hilloon.

Kaada puhtaaseen purkkiin ja jäähdytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 788 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mustikka metsä- 14g6kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g10g38kcal0g9.6g0g0g
Suklaa tumma 5.9g30kcal0.2g3.1g1.8g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g149kcal0.6g27.2g3.8g1.6g
Valittu annoskoko31g75kcal0.3g13.6g1.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna16g37kcal0.2g6.8g1g0.4g
Arvot/100g100g241kcal1g44g6.1g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305914