Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Paprika, punainen12g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Felix chilikastike0.9g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g7g4.6kcal0.1g0.4g0.3g0.1g
Oltermanni 17%1.8g4.8kcal0.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g52kcal4g2.4g2.8g0.6g
Valittu annoskoko31g26kcal2g1.2g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g13kcal1g0.6g0.7g0.2g
Arvot/100g100g85kcal6.5g3.9g4.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112