Tonnikalalasagne kevyt

Viipaloi kesäkurpitsa (jota tulee tuplaten se, mitä ohje neuvoo, mutta en osannut enää muokata :D ).

Tee tonnikalakastike:
Kuullota silputtu sipuli ja paprika.

Lisää tomaattimurska, salsakastike, haluamasi mausteet ja tonnikala.

Anna hautua sen aikaa kun valmistat juustosoosin.

Ja sitten juustokastike:
Kiehauta juusto-parsakaalikeitto (laita neuvottua vähemmän nestettä).

Sulata joukkoon viipale Aamupala-cheddaria.

Lado tonnikalakastike, juustokastike ja kesäkurpitsaviipaleet vuokaan kerroksittain perinteisen lasagnen tapaan.

Päälle tomaatin siivuja, oliivia ja juustoraastetta.

Sitten uuniin 200-250 asteeseen ja paistellaan niin kauan, että juustorasteen väri houkuttelee syömään.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)6.6g7.2kcal1.5g0g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g7.5g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Salsadippi Pirkka Tulinen4g2.3kcal0g0.5g0g0g
Aamupalajuusto Valio Cheddar0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper3.4g10kcal0.9g0g0.7g0g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)0.6g2.5kcal0g0.4g0.1g0g
Oliivi, vihreä paprikatahnatäytteellä, euroshopper0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g56kcal5.2g3.2g2g0.2g
Valittu annoskoko31g28kcal2.6g1.6g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal1.3g0.8g0.5g0.1g
Arvot/100g100g91kcal8.4g5.2g3.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=106345