Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 6.1g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Karpalo 6.3g2.1kcal0g0.2g0g0.2g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow3.1g10kcal0.4g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g30kcal0.8g5.4g0.2g0.8g
Valittu annoskoko31g15kcal0.4g2.7g0.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.2g1.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g48kcal1.3g8.8g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832