Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.7g13kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g8.2g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g4.4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g45kcal3.4g2.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko31g22kcal1.7g1.3g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal0.9g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g72kcal5.5g4.2g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484