Chilitonnikala vuoka

Lohko tomaattia lukuunottamatta kaikki vihannekset kulhoon, lisää vihannesten joukkoon öljy sekä mausteita oman maun mukaan.

Levitä vihannekset uunipellille ja kypsennä 200 asteessa 20-30 min. (riippuu vihannesten koosta)
Ota vihannekset uunista ja laita uunivuokaan, levitä vihannesten päälle tonnikala sekä lohkotut tomaatit ja lopuksi juustoraaste.

Kuorruta 250 asteessa noin 5 min. tai niin kauan, että juustosta tulee kullan ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 658 grammaa

Pintamosaara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika, punainen1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti 8.8g2kcal0g0.3g0g0.1g
Basilika oliiviöljy (Rainbow), annos 100g0.5g3.8kcal0g0g0.5g0g
Tonnikalaa chilikastikkeessa (Pirkka), annos 185g8.7g23kcal1.3g0.4g1.8g0.1g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2.3g6.1kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g75kcal4g2.2g5.4g0.4g
Valittu annoskoko31g37kcal2g1.1g2.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1g0.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g121kcal6.5g3.6g8.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322799