Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g19g7.5kcal0.9g0.9g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai6.3g22kcal0.8g4.4g0.1g0.2g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g3.2g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g89kcal4.4g10.8g3g0.4g
Valittu annoskoko31g45kcal2.2g5.4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.1g2.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g144kcal7.1g17.4g4.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675