Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 11g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.4kcal0g0g0.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.8g4.1kcal0.1g0.3g0.3g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 1.8g3.6kcal0g0g0.4g0.1g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Kauralese 1.8g6.6kcal0.3g0.8g0.1g0.3g
Vehnälese 0.7g1.7kcal0.1g0.1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana61g131kcal3.4g20g3.2g2.4g
Valittu annoskoko31g66kcal1.7g10g1.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna15g33kcal0.9g5g0.8g0.6g
Arvot/100g100g214kcal5.6g32.7g5.2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369