Pekoni sipuli munakas

140g pekoni, 1 iso sipuli paistetaan pannulla pekonin omassa rasvassa, sekoitetaan 2 kananmunaa ja 2rkl vettä keskenään ja kaadetaan pekoni, sipuli seoksen päälle, ripotellaan juustoraastetta ja pippurisekoitusta pinnalle ja annetaan munakkaan hautua pannulla miedolla lämmllä kypsäksi.

Kunnon karppi aamiainen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Silvohillo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, paistettu 10g21kcal1.3g0g1.7g0g
Amerikan Pekoni filee, HK11g18kcal2.3g0g9.8g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)2g6.4kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g93kcal8.4g0.8g24g0.2g
Valittu annoskoko31g47kcal4.2g0.4g12g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g23kcal2.1g0.2g6g0.1g
Arvot/100g100g151kcal13.6g1.3g38.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182832