PAPRIKARISOTTO

Hienonna sipuli ja kuutioi paprikat pieniksi.

Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota riisi ja sipuli- ja valkosipulisilppu.

Lisää paprikapalat.

Lisää viinietikka, kiehuva vesi ja kasvisliemikuutiot.

Anna risoton poreilla 10-15 minuuttia.

Sekoita välillä.

Tarkista riisin kypsyys maistamalla.

Lisää kevytkerma ja anna seoksen kiehua vielä hetki.

Risotto on parhaimmillaan puuromaisena löysänä.

Lisää juustoraaste ja mausta ruoka limepippurirouheella ja tarvittaessa ripauksella suolaa/ lorauksella soijaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 395 grammaa

Kinkki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paprika keltainen 2.9g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Riisi puuroutuva 4.9g17kcal0.3g3.7g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 4% (Rainbow), annos 200g3.9g2.3kcal0g0.2g0.2g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g0.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g62kcal1g9g2.2g0.6g
Valittu annoskoko31g31kcal0.5g4.5g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g16kcal0.3g2.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g101kcal1.6g14.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358816