Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g17g10kcal0.3g2.2g0g0.2g
Nakki, keskiarvo 7g16kcal0.8g0.1g1.5g0g
Kananmuna, paistettu 3.9g7.8kcal0.5g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g89kcal3.2g4.8g6.6g0.4g
Valittu annoskoko31g44kcal1.6g2.4g3.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal0.8g1.2g1.7g0.1g
Arvot/100g100g143kcal5.2g7.7g10.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094