Muna-anjovispiirakat

Nypi taikina ja jätä jääkaappiin lepäämään.

Hauduta purjo pehmeäksi.

Ketiä munia 8 min, jäähdytä ja hienonna haarukalla.

Leikkaa anjovikset saksilla paloiksi.

Sekoita purjo, anjovikset, tilli ja munasilppu.

Painele taikina muffinssivuokien pohjalle.

Jaa päälle muna-anjovisseos.

Sekoita muna kermaviiliin masuta suolalla ja pippurilla, lusikoi päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta. 200-asteinen uuni noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Almatar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Anjovis 1.9g4.9kcal0.5g0.2g0.2g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.3g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Purjosipuli5.9g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tilli, tuore 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Pizzajuusto, valio2.3g8kcal0.6g0g0.6g0g
Muna, annos 60g1.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g145kcal5.6g9.4g9.2g0.6g
Valittu annoskoko31g72kcal2.8g4.7g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g36kcal1.4g2.4g2.3g0.2g
Arvot/100g100g234kcal9g15.2g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133831