Perunakakku

Keitä perunat ja muussaa muusiksi, lisää pilkotut sipulit, kinkut, persilja, kananmunat, juustoraaste ja mausteet ja laita voideltuun ja korppujauhotettuun kakkuvuokaan.

Paista 200 C asteessa noin 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 16g8.5kcal0.2g2g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%3.1g5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g3.1g11kcal0.9g0.1g0.8g0g
Palvikinkku, ohuen ohut, 7g viipale (Atria), annos 7g3.1g3.1kcal0.6g0g0.1g0g
Korppujauho 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g76kcal4.4g5g4.4g0.4g
Valittu annoskoko31g38kcal2.2g2.5g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal1.1g1.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g123kcal7.1g8.1g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152576