Mariannekakku

Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vatkaten.

Lisää kuivat aineet ja rouhitut marianne karkit.

Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 50-60 minuuttia.

Anna hetken jäähtyä ennen kumoamista.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g5.6g42kcal0g0g4.6g0g
Sokeri4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl4.9g6.4kcal0.6g0g0.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)11g35kcal1.9g6.1g0.3g1.5g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Marianne crush 150g3.9g17kcal0g3.4g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g241kcal5g29.4g11.2g3.2g
Valittu annoskoko31g121kcal2.5g14.7g5.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna15g60kcal1.3g7.4g2.8g0.8g
Arvot/100g100g392kcal8.1g47.7g18.2g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=184622