Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 13g10kcal0.2g1.9g0g0.1g
Voi 1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 6.3g7kcal1.3g0g0.2g0g
Rypsiöljy 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali5g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g81kcal3.4g5.6g4.8g0.4g
Valittu annoskoko31g40kcal1.7g2.8g2.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g20kcal0.9g1.4g1.2g0.1g
Arvot/100g100g130kcal5.5g9g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282