Poronkäristys

Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja laita pataan käristymään.

Ruskista sitä rasvan ja silputtujen sipulien kanssa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 660 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys, vähärasvainen 21g35kcal4.6g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g140kcal9.2g0.4g11.4g0.2g
Valittu annoskoko31g70kcal4.6g0.2g5.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g35kcal2.3g0.1g2.9g0.1g
Arvot/100g100g227kcal14.9g0.6g18.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393037