Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 12g2.2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 11g24kcal1.9g0g1.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2kcal0g0g0.2g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g1.4g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g0.5g2kcal0.1g0g0.2g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1.4g4.9kcal0g0g0.5g0g
Juusto, keskiarvo 4.1g14kcal1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g109kcal6.8g0.6g8.6g0.2g
Valittu annoskoko31g55kcal3.4g0.3g4.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g27kcal1.7g0.2g2.2g0.1g
Arvot/100g100g176kcal11g1g13.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219238