Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 10g3.5kcal0.5g0.2g0g0.2g
Aura Gold homejuusto, Valio2.5g8.4kcal0.5g0g0.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%2.7g3.3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana62g34kcal2.2g1.2g2g0.4g
Valittu annoskoko31g17kcal1.1g0.6g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.6g0.3g0.5g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675