Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 147g503kcal14.9g102.7g1.8g5.1g
Voi 27g193kcal0.3g0.1g21.6g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.7g8.3kcal0.3g1.6g0.2g0.7g
Sokeri 23g92kcal0g22.5g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Hiiva 6.6g4.9kcal0.9g0.1g0g0.5g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 80g50kcal2.4g3.8g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1744kcal41.2g261.6g55.8g12.6g
Valittu annoskoko300g872kcal20.6g130.8g27.9g6.3g
Annoskoko puolitettuna150g436kcal10.3g65.4g14g3.2g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403