Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g90g154kcal9.2g2.4g12g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g150g53kcal4.1g7.1g0.8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)60g99kcal1.8g2.4g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g611kcal30.2g23.8g43.6g0g
Valittu annoskoko300g305kcal15.1g11.9g21.8g0g
Annoskoko puolitettuna150g153kcal7.6g6g10.9g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206