Rahkalettu

Sekoita purkillinen rahkaa, kaksi kananmunaa ja puoli desiä vehnäjauhoja tasaiseksi seokseksi.

Lisää ruokalusikallinen sokeria ja suolaa maun mukaan.

Paista öljytyllä pannulla paksuna lettuna.

Kevyempi versio: korvaa sokeri makeutusaineella tai jätä kokonaan pois, käytä yksi kokonainen kananmuna ja kaksi valkuaista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Piirula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki188g105kcal15.9g9.4g0.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)75g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.8g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g693kcal53g68.6g22.4g1.6g
Valittu annoskoko300g346kcal26.5g34.3g11.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna150g173kcal13.3g17.2g5.6g0.4g
Arvot/100g100g115kcal8.8g11.4g3.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108747