Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 9g7kcal1.2g0.1g0g0.6g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)75g104kcal5.6g4g7.5g0g
Ruisjauho Pirkka150g458kcal14.6g91.5g3g22.5g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1163kcal45.2g191.2g23g46.2g
Valittu annoskoko300g581kcal22.6g95.6g11.5g23.1g
Annoskoko puolitettuna150g291kcal11.3g47.8g5.8g11.6g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432