Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka100g168kcal20g0g10g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g50g28kcal1.6g3.2g1g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g25g65kcal3.7g0g5.5g0g
Tomaattimurska 125g37kcal0.7g6.6g0.3g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g595kcal52g19.6g33.6g4.8g
Valittu annoskoko300g297kcal26g9.8g16.8g2.4g
Annoskoko puolitettuna150g149kcal13g4.9g8.4g1.2g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570