Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 84g24kcal0.8g3.9g0.3g1.5g
Kaali, valkokaali84g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Vesi94g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g104kcal4.6g17.2g1.2g7.8g
Valittu annoskoko300g52kcal2.3g8.6g0.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna150g26kcal1.2g4.3g0.3g2g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.9g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612