Makkarakastike

Paloittele makkara kuutioiksi ja ruskista teflonpannulla, lisää vesi, ruokakerma, kastikejauhe ja mausteet.

Tarjoa perunan ja punajuuren kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Rippaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkkimakkara (Pouttu), annos 400g120g295kcal12g9.6g21.6g0g
Kastikejauhe rainbow ruskea, annos 1 dl30g11kcal0.3g1.8g0.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)81g130kcal2.2g2.2g12.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr30g84kcal2.4g2.9g7.2g0.5g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix5.4g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sinappi 3g3.9kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1052kcal34.2g34.8g83g1.2g
Valittu annoskoko300g526kcal17.1g17.4g41.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna150g263kcal8.6g8.7g20.8g0.3g
Arvot/100g100g175kcal5.7g5.8g13.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154523