Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 125g23kcal0.7g3.1g0.5g0.9g
Omena, keskikokoinen 200g63g21kcal0.1g4.4g0.2g1.1g
Päärynä kuorittu 63g27kcal0.2g5g0.1g2.4g
Valio Viola sinihome tuorejuusto31g50kcal2.5g1.3g4.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g19g49kcal5.1g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g339kcal17.2g27.6g16.2g8.8g
Valittu annoskoko300g170kcal8.6g13.8g8.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna150g85kcal4.3g6.9g4.1g2.2g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849