Kukkakaaliherkku

Irrottele kukkakaalin nuput ja keitä ne al dente suolatussa keitinvedessä.

Kuumenna ruokakerma ja sulata joukkoon tuore- ja sinihomejuustot, lisää myllystä tuoretta mustapippuria ja halutessasi vielä valkosipulin kynsi.

Kaada kastike kukkakaalin päälle uunivuokaan ja ripottele päälle vielä juustoraaste.

Gratinoi 200 asteessa n 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Pompula11
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 150g36kcal2.7g3.3g0.5g3.4g
Flora kevyt ruoka 7%50g43kcal0.5g2.3g3.5g0g
castello blue, sinihomejuusto25g108kcal3.5g0.1g10.5g0g
Tuorejuusto, Viola 13% valkosipuli50g80kcal4g2g6.5g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)25g65kcal7.7g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g662kcal36.8g15.4g49.4g6.8g
Valittu annoskoko300g331kcal18.4g7.7g24.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna150g165kcal9.2g3.9g12.4g1.7g
Arvot/100g100g110kcal6.1g2.6g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244660