Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.8g0.4g2.9g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto10g27kcal1.9g0g2.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g29kcal1.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g241kcal13g7.8g15.8g6.2g
Valittu annoskoko300g121kcal6.5g3.9g7.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna150g60kcal3.3g2g4g1.6g
Arvot/100g100g40kcal2.2g1.3g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532