Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g117g233kcal23.3g0g15.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka5.8g4.8kcal0.2g1.1g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5kcal0.1g1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen87g271kcal7g47.2g4.8g0.4g
Maustekurkku sokerisuolattu 20g4.1kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio29g41kcal0.8g1.9g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana600g1217kcal63.8g107g56.2g3.2g
Valittu annoskoko300g609kcal31.9g53.5g28.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna150g304kcal16g26.8g14.1g0.8g
Arvot/100g100g203kcal10.6g17.8g9.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=169946