Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 125g30kcal2.3g2.8g0.4g2.9g
Purjosipuli 16g3.7kcal0.3g0.4g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g31g88kcal5.9g0g6.9g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)2.8g2.8kcal0.2g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana601g248kcal17.4g7.4g14.6g6.6g
Valittu annoskoko300g124kcal8.7g3.7g7.3g3.3g
Annoskoko puolitettuna150g62kcal4.4g1.9g3.7g1.7g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901