Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g147g41kcal0.9g8.7g0.3g3.7g
Purjosipuli 34g7.7kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl7.3g65kcal0g0g7.3g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g113g140kcal3.6g4.6g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana601g506kcal10.2g28.2g39g8.8g
Valittu annoskoko300g253kcal5.1g14.1g19.5g4.4g
Annoskoko puolitettuna150g127kcal2.6g7.1g9.8g2.2g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.7g6.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186015