Juustokakku persikoilla

200g Maitorahkaa 0,2%
200g Flora Vanilla 12%
200g Valio ProFeel Maustamatonta Tuorejuustoa 2%
4tl Liivatejauhetta+1dl kuumaa vettä
16kpl digestivekeksejä murskattuna (yksi n.10g)
75g sulatettua margariinia
1tl makeutusjauhetta
1/2 sitruunan mehu

Persikoita koristeeksi

Nypi keksinmurut ja sulatettu margariini tasaiseksi taikinaksi ja painele irtopohjavuokaan.

(Kannattaa leikata pohjalle sopivan kokoinen leivinpaperi, helpottaa irroittamista ja siirtämistä tarjolle)
Laita pohja jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytteen.

Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, makeutusjauhe ja sitruunamehu.

Liota liivatejauhe kuumaan veteen ja sekoita se täytteeseen.

Kaada täyte pohjan päälle.

Anna tortun hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia, mitä pitempään sen parempi.

Itse pidän yleensä yön yli.

Irrota vuoan reunat varovasti ja jos onnistut siirrä torttu paremmalle tarjoilu astialle.

Koristele persikoilla :)

N11na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini Euroshopper19g135kcal0.2g0.2g15g0g
Persikat puolikkaina mehussa, Rainbow59g32kcal0.8g7.6g0g0g
Liivate 3g11kcal2.6g0g0g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g1.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore3.8g1kcal0g0.3g0g0g
Digestive (Bisca), annos 12g40g184kcal2.8g26.4g7.6g0g
Profeel tuorejuusto 2% 200g50g45kcal5.5g3.4g1g3g
Flora Vanilla 12%50g95kcal2.3g8g6g0g
Maitorahka, Ehrmann, 0,2%50g29kcal5g2.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana601g1064kcal38.4g96g59.4g6g
Valittu annoskoko301g532kcal19.2g48g29.7g3g
Annoskoko puolitettuna150g266kcal9.6g24g14.9g1.5g
Arvot/100g100g177kcal6.4g16g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50833