Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g240g67kcal2.6g11.5g1g7.2g
Kalaliemikuutio 27g81kcal2.7g9.1g3.7g0.3g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g333g933kcal63.3g0g36.7g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g400g320kcal68g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g3284kcal285.2g145.2g90g22.2g
Valittu annoskoko3000g1642kcal142.6g72.6g45g11.1g
Annoskoko puolitettuna1500g821kcal71.3g36.3g22.5g5.6g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.4g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115