Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 800g622kcal13.5g128.8g1.6g8g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g400g460kcal3.2g22.4g40g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste800g208kcal7.2g38.4g2.4g18.4g
Lohifilee 1000g1953kcal186.9g0g135g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g6487kcal421.6g379.2g358g52.8g
Valittu annoskoko3000g3244kcal210.8g189.6g179g26.4g
Annoskoko puolitettuna1500g1622kcal105.4g94.8g89.5g13.2g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908