Tomaatti-mozzarella patongit

Paista patongit.

Halkaise jäähtyneet patongit puoliksi pitkittäin ja levitä pestoa molemmille puolikkaille (pesto voidaan halutessa korvata oliiviöljyllä).

Siivuta tomaatit ja mozzarella ja kokoa patongit.

Asettele tomaattia ja mozzarellaa vuorotellen patongin päälle.

Pistä valmiit patongit vielä puoliksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 150 grammaa

Mokso1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Esipaistettu patonki Rainbow 1 kpl (150g)1500g3600kcal117g750g18g40.5g
Pesto (Pirkka)50g290kcal2.2g1.9g30.5g2.2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g200g490kcal36g1.2g38g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1250g254kcal7.5g47.5g3.8g17.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g9268kcal325.4g1601.2g180.6g120.4g
Valittu annoskoko3000g4634kcal162.7g800.6g90.3g60.2g
Annoskoko puolitettuna1500g2317kcal81.4g400.3g45.2g30.1g
Arvot/100g100g155kcal5.4g26.7g3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238484