Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g600g204kcal1.2g42.6g1.8g10.8g
Vehnänalkiopasta plus (torino)450g1620kcal76.5g301.5g9.9g15.3g
Maissi (makea), Rainbow450g360kcal9.5g58.5g4.5g16.7g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen390g312kcal1.6g78g0.4g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss450g239kcal25.7g23.8g2.3g14g
Kurkku, tuore300g30kcal1.8g5.1g0.3g2.1g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)210g231kcal52.5g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g150g270kcal1.8g24g18g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g6531kcal341.2g1067g74.4g119.8g
Valittu annoskoko3000g3266kcal170.6g533.5g37.2g59.9g
Annoskoko puolitettuna1500g1633kcal85.3g266.8g18.6g30g
Arvot/100g100g109kcal5.7g17.8g1.2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=28376