Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)300g1110kcal90g0g81g0g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu600g1800kcal24.6g24g180g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell900g990kcal207g0g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g12301kcal722.6g107.4g983.4g30g
Valittu annoskoko3000g6150kcal361.3g53.7g491.7g15g
Annoskoko puolitettuna1500g3075kcal180.7g26.9g245.9g7.5g
Arvot/100g100g205kcal12g1.8g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382