Savulohikastike pastalle

Flora Kevyt ja Paksu 7 dl
Savulohi 800 g
Salottisipuli 250 g
Timjami iso ruukku
Tilli pieni ruukku

Kuullota sipulit
Hienonna timjami, poista pitkiksi jääneet varret, lisää sipulien joukkoon, kuullota lisää.

Lisää ruokakerma, anna kuumentua
Pilko savulohi kastikkeeseen, anna kuumentua.

Lisää kalafondia maun mukaan
Pilko ja lisää tilli juuri ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Savustettu lohi, annos 100g1283g2233kcal225.9g0g147.6g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g401g289kcal10g67.4g0.4g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g128g60kcal1.9g9.4g1.5g3.9g
Ruokakerma kevyt ja paksu (Flora)1123g618kcal11.2g44.9g44.9g6.7g
Tilli, tuore 64g19kcal2.4g0.6g0.5g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g6438kcal502.8g244.6g389.8g23.8g
Valittu annoskoko3000g3219kcal251.4g122.3g194.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna1500g1610kcal125.7g61.2g97.5g6g
Arvot/100g100g107kcal8.4g4.1g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387670