Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1202g1714kcal150.2g3.6g123.2g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g801g2083kcal36g28g216.3g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g401g477kcal12.8g16.4g40.1g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g300g556kcal78.1g1.5g27g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g296g80kcal3.9g14.2g0.6g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g9818kcal562g127.4g814.4g10g
Valittu annoskoko3000g4909kcal281g63.7g407.2g5g
Annoskoko puolitettuna1500g2455kcal140.5g31.9g203.6g2.5g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.1g13.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870