Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)601g2044kcal39.7g468.9g3.6g4.2g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%1202g2044kcal228.5g0g120.2g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g752g526kcal24g90.2g1.5g0g
Kantarelli eli keltavahvero451g90kcal11.3g5.4g2.3g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6012g9409kcal607g1129g255.2g25.6g
Valittu annoskoko3006g4705kcal303.5g564.5g127.6g12.8g
Annoskoko puolitettuna1503g2352kcal151.8g282.3g63.8g6.4g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136