Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi801g1111kcal150.6g0g56.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)801g200kcal8g44.1g0g11.2g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)100g431kcal5.5g64.1g17g1.1g
Vesi1001g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys30g110kcal0.1g27g0.2g0.4g
Lasagnelevy Rainbow164g603kcal23g116.6g5.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g4968kcal377.2g514.2g157.2g39g
Valittu annoskoko3008g2484kcal188.6g257.1g78.6g19.5g
Annoskoko puolitettuna1504g1242kcal94.3g128.6g39.3g9.8g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142