Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 428g368kcal13.3g18.8g25.7g0g
Katkarapu, rainbow1924g1924kcal442.5g0g17.3g0g
Sipuli (kuorittu)535g144kcal6.9g25.7g1.1g9.1g
Tilli, tuore 107g32kcal3.9g1g0.9g2.2g
Suola, annos 3g4.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g11g18kcal0.9g3.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g4973kcal935g97.8g90.2g22.6g
Valittu annoskoko3008g2486kcal467.5g48.9g45.1g11.3g
Annoskoko puolitettuna1504g1243kcal233.8g24.5g22.6g5.7g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889